Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Ladeblok PDC MK-02 met 2 laden, 58 cm diep, zwart

Een opbergen voor bij uw bureau? Denk eens aan het ladenblok van PDC MK! Een ladeblok is handig op iedere werkplek.

Het ladeblok PDC MK is een prima ladeblok welke een volledig gelaste constructie kent en is voorzien van een krasvaste poedercoating. De laden zijn volledig glad afgewerkt. De ladefronten kennen een handgreep over de gehele breedte van de laden. 

Dit ladeblok PDC MK-02 kent 2 laden waarvan de onderste lade een A4 formaat kent. De onderste lade is te gebruiken voor opbergen van A4 formaat hangmappen. De bovenste lade is minder hoog. Deze lade is te gebruiken voor opbergen van kantoormaterialen. De bovenste lade is voorzien van een inzetbak voor het ordenen van kleine bureauaccessoires.

Alle laden zijn maar liefst 100% uittrekbaar. Dit maakt dat alle opgeborgen bureauaccessoires en hangmappen goed zichtbaar zijn. 

Het blokkeringssysteem maakt dat er maar een lade tegelijk geopend kan worden.

Het blok kent een hoogte van 55 cm bij een breedte van 39 cm en een diepte van 58 cm.

De documenten en kantoormaterialen kunnen veilig in het ladeblok worden opgeborgen. Het ladeblok PDC MK-02 is afsluitbaar middels cilinderslot. Er worden 2 sleutels meegeleverd, waarvan een kniksleutel.

De PDC ladeblokken zijn leverbaar in de kleuren lichtgrijs RAL7035 en zwart RAL9005. Het ladebok PDC MK-02 kent standaard een 25 mm dik topblad met kantafwerking. Het blok in de kleur lichtgrijs kent een lichtgrijs topblad en het zwarte ladeblok kent een topblad in de kleur beuken.

Het PDC MK ladenblok is leverbaar met 2 of 3 laden en u heeft de keuze uit twee dieptes. Zo kent deze serie het standaard 58 cm diepe blok, maar is er ook een extra diep blok leverbaar met een diepte van 78,5 cm. Met deze keuzes maakt dat er een ladeblok leverbaar zou moeten zijn naar ieders wens!Meer bestellen? Offerte aanvragen >

Merk:
PDC
Hoogte in cm:
53
Breedte in cm:
46
Diepte in cm:
58
Aantal laden:
2
Formaat:
A4
Kleur:
Zwart
Sluiting:
Cilinderslot
Artikelnummer:
MK602-9005
Garantie :
2 jaar
Materiaal:
Metaal
€ 157,67 € 128,39
€ 155,35 incl. btw
Uw voordeel 19%

Kleur
Topblad


Levertijd 3 tot 7 werkdagen
Bezorgmethode: begane grond, via trap of lift
14 dagen bedenktijd
Gegarandeerd de beste prijs
Garantie 2 jaar


  Deel dit artikel met anderen