Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Roldeurkast Bisley Basic+, 133*100*43, 3 legborden, zwart

De fabrikant Bisley heeft uiteraard ook de klassieke roldeurkasten in haar assortiment. De roldeurkasten kunnen we leveren in de Basic versie en in de Basic+ versie. De Bisley roldeurkasten zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. De roldeurkasten zijn leverbaar in verschillende formaten wat het mogelijk maakt dat er altijd wel een kast leverbaar is passend voor in uw ruimte en van voldoende formaat voor opbergen van uw documentatie, archief en bijvoorbeeld voorraad.

De roldeurkasten van Bisley zijn vervaardigd uit het beste kwaliteit staal. De romp is volledig gelast en kent een krasvaste poedercoating. De Bisley Basic+ roldeurkasten zijn leverbaar in verschillende kleuren. Deze Bisley Basic+ roldeurkast kent de kleur Zwart. Deze kleur kent de RAL kleur RAL9005. Deze poedercoating is een structuurlak coating.

De roldeuren van de roldeurkasten van Bisley Basic+ zijn van kunststof. De sluitlamel is van staal. Deze Basic+ roldeuren kennen in de eindlamel een magnetische strip waardoor de roldeur strakker sluit.

De Bisley Basic+ roldeurkast kent de volgende afmetingen: 133 cm hoogte, 100 cm breedte en 43 cm diepte. De kast is voorzien van 4 in hoogte verstelbare stelpootjes. Dit maakt dat de kast altijd waterpast te stellen is. De kast kent 2 roldeuren. De kast is voorzien van 3 legborden. De legborden zijn laterale legborden. Onder de legborden kunnen hangmappen worden opgeborgen. Ook het plafond van de roldeurkast is uitgevoerd met een rail voor ophangen van laterale hangmappen. Deze roldeurkast Bisley Basic+ kent een verhoogde bodemplaat waardoor de geleiders van de roldeuren volledig zijn geïntegreerd. 

Het interieur van de Bisley roldeurkasten kent standaard de kleur zwart.

Alle documentatie, archiefstukken en voorraad kan veilig in de Bisley Basic+ roldeurkast worden opgeborgen. De roldeurkast is afsluitbaar middels een cilinderslot. Bijgeleverd worden 2 sleutels. De roldeurkasten Bisley Basic+ kennen vanaf de 160 cm hoge modellen een driepuntssluiting.

Het interieur van de Bisley roldeurkasten is naar wens samen te stellen met de verschillende accessoires. Zo kan de kast worden uitgebreid met extra legborden of kan er een uittrekbaar hangmappenframe in de kast worden geplaatst voor opbergen van A4 of folio formaat hangmappen. Voor in de Bisley roldeurkasten kunnen we ook een uittrekbare lade leveren. Handig voor bijvoorbeeld het opbergen van kleine kantoorartikelen.Meer bestellen? Offerte aanvragen >

Uittrekbaar hangmappenframe Bisley 100 cm voor roldeurkast Bisley
Aantal
Prijs
€ 167,00
€ 107,50
U bespaart 36%
Uittrekbare lade Bisley 100 cm voor roldeurkasten Bisley
Aantal
Prijs
€ 139,00
€ 92,50
U bespaart 33%
Bisley ladeverdelers tbv uittrekbare lade voor roldeurkast, 3 stuks
Aantal
Prijs
€ 16,00
€ 11,50
U bespaart 28%
Uittrekbaar legbord Bisley 100 cm voor roldeurkasten Bisley
Aantal
Prijs
€ 90,00
€ 57,50
U bespaart 36%
Lateraal legbord Bisley voor roldeurkasten 100 cm breed
Aantal
Prijs
€ 26,00
€ 17,50
U bespaart 33%
Merk:
Artikelnummer:
BET410133S633
Type :
Gelast
Aantal deuren:
2
Sluiting:
Cilinderslot
Aantal legborden:
3
Kleur:
Zwart
Hoogte in cm:
133
Breedte in cm:
100
Diepte in cm:
43
Garantie:
5 jaar
Materiaal:
Metaal
€ 577,00 € 385,00
€ 465,85 incl. btw
Uw voordeel € 192

Kleur
Topblad


Levertijd 6 tot 7 weken
Bezorgmethode: begane grond, via trap of lift
14 dagen bedenktijd
Gegarandeerd de beste prijs
Garantie 5 jaar


  Deel dit artikel met anderen