Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Dubbele dossierkast Bisley Basic voor opbergen hangmappen, 4 laden, antraciet

Voor het opbergen van hangmappen kunnen wij een u een dossierkast van het merk Bisley adviseren. Bisley kent verschillende series en formaten dossierkasten, dus zo is er altijd wel een passend bij uw wensen en het aantal hangmappen dat u wenst op te bergen.

De Bisley Basic dubbele dossierkast is vervaardigd uit het uitermate geschikt kwaliteit staal. De kast is voorzien van een cilinderslot voor centrale afsluiting wat maakt dat documentatie veilig opgeborgen kan worden. Bij het cilinderslot leveren we standaard 2 sleutels.

Deze Bisley Basic dubbele hangmappenkast kent 4 laden. De laden zijn geschikt voor het opbergen van A4 formaat hangmappen. De voorzijde van de laden zijn voorzien van een stalen labelhouder. Er is duidelijk aan te geven welke documenten in welke laden zijn opgeborgen.
De laden kunnen een gewicht dragen van 40 kilo.

De laden zijn tot 100% uittrekbaar door de telescoopgeleiding. Daarnaast zijn de laden voorzien van een blokkersysteem wat maakt dat de laden spoelen en stil te openen en te sluiten zijn en wat zorgt dat er maar één lade tegelijkertijd geopend kan worden. 

Deze Bisley dubbele dossierkast kent de volgende afmetingen: hoogte 132,1 cm, breedte 80 cm en diepte 62,2 cm.

De Bisley Basic dubbele dossierkast is leverbaar in veel verschillende kleuren. Deze dossierkast kent de kleur antraciet. Deze antraciete kleur kent de RAL kleur RAL7016. De coating is een structuurlak coating. Let op: de kleur zilvergrijs is een gladlak coating.

De laden van de hangmappenkast zijn standaard ontworpen voor het opbergen van hangmappen en niet geschikt om spullen in op te bergen. Meer bestellen? Offerte aanvragen >

Merk:
Hoogte in cm:
132.1
Breedte in cm:
80
Diepte in cm:
62.2
Aantal laden:
4
Formaat:
A4
Kleur:
Antraciet
Sluiting:
Cilinderslot
Artikelnummer:
DF4634
Garantie:
5 jaren
Materiaal:
Metaal
EAN:
5020073813241
€ 910,00 € 637,00
€ 770,77 incl. btw
Uw voordeel € 273

Kleur


Levertijd 5 tot 6 weken
Bezorgmethode: begane grond, via trap of lift
14 dagen bedenktijd
Gegarandeerd de beste prijs


  Deel dit artikel met anderen