Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Meerladenkast Bisley -10, A4 formaat, 10 laden, blauw

De Bisley meerladenkast is uitstekend geschikt voor opbergen van documenten, kleine bureauaccessoires en kleine onderdelen. Te gebruiken op kantoor, maar zeker ook thuis!

Dit is de Bisley meerladenkast met 10 laden uit de 29-serie. De meerladenkast is volledig vervaardigd uit metaal. De hoogte van de kast is 59 cm en de breedte 27,9 cm. De diepte van de kast is 38 cm – uitermate geschikt voor opbergen van A4 formaat documentatie.

De laden kennen een hoogte van 5,1 cm. De laden zijn volledig uitneembaar. De laden kunnen een gewicht dragen van 4 kilo. De laden zijn voorzien van een handgreep uitgevoerd in de kleur chroom. In de handgreep is er ruimte voor het plaatsen van een etiket waarop geschreven kan worden wat er in de laden is opgeborgen.

Voor het vullen van de meerladenkast met de gewenste documentatie of onderdelen wordt aangeraden om te beginnen bij de onderste lade. En zo steeds een lade hogerop werken.

De Bisley meerladenkasten zijn leverbaar in veel verschillende kleuren! Zo is er altijd wel een kleur beschikbaar welke past bij uw kantoor- of thuisinterieur. Deze meerladenkast kent de kleur blauw.
De coating is een structuur coating. Let op: de kleur zilvergrijs is een gladlak coating.

Deze Bisley 10 laden meerladenkast wordt geleverd zonder sokkel. De kast wordt direct op de grond geplaatst. We kunnen de 10 laden Bisley meerladenkast ook leveren op sokkel. Dit maakt dat de meerladenkast iets hoger van de grond komt te staan. 

Voor een duidelijk indeling van de laden kent Bisley inzetbakken voor in de laden van de meerladenkasten. De inzetbakken zijn leverbaar in verschillende formaten en te bestellen per 5 stuks.

Als accessoire voor deze meerladenkast kunnen we ook een verrijdbaar onderstel leveren. We kunnen de meerladenkast ook verrijdbaar maken. Makkelijk voor in een werkplaats of op kantoor voor uitdelen van documentatie. Meer bestellen? Offerte aanvragen >

Merk:
Hoogte in cm:
59
Breedte in cm:
27.9
Diepte in cm:
38
Aantal laden:
10
Formaat:
A4
Kleur:
Blauw
Artikelnummer:
L2910605
Sokkel :
Nee
Garantie:
5 jaren
Materiaal:
Metaal
EAN:
5020073750614
€ 187,00 € 122,50
€ 148,23 incl. btw
Uw voordeel 34%

Sokkel
Kleur


Levertijd 5 tot 6 weken
Bezorgmethode: begane grond, via trap of lift
14 dagen bedenktijd
Gegarandeerd de beste prijs


  Deel dit artikel met anderen