Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Prijs x

 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Merk x

  Garantie x

  Kleur x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Folderkasten en presentatiekasten

Archiefkasten voor uw folders en tijdschriften

Folderkasten bieden u de mogelijkheid tijdschriften aan te bieden in een wachtruimte, of zorgen er tijdens de lunch voor dat uw werknemers zich kunnen ontspannen. Zoekt u naar een geschikte tijdschriftenkast en wilt u daarbij kunnen rekenen op een stevige constructie? Wij maken gebruik van folderkasten van merken als Triumph, Ecotec en Bisley, waardoor u kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit van de materialen. Zorg er met de folderkasten met onderkast voor dat u oude nummers op kunt bergen, of kies voor een van de tijdschriftenkasten die van boven tot onder zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling.

2 producten gevonden

Diverse kleuren folderkasten

Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende kleuren en uitvoeringen, wanneer u online uw folderkast wilt bestellen. Gebruikt u binnen de rest van de kantoorinrichting voornamelijk wit of zwart? Kies in dat geval voor een folderkast in het wit, of een tijdschriftenkast in het zwart. Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met folderkasten met bijvoorbeeld een aluminium afwerking, of in een grijze kleur. U zorgt er met de rustige kleuren in ieder geval voor dat het de folders en tijdschriften in de kasten zijn die de meeste aandacht vragen, zodat u daar de focus van uw relaties of medewerkers op kunt leggen.

Folderkasten en andere archiefkasten

Onze folderkasten maken deel uit van een breder assortiment archiefkasten. We zorgen er daarmee graag voor dat u uw dossiers en documenten op een degelijke manier op kunt bergen. Ga uit van het doel dat u met de ruimte voor ogen heeft, net als de wijze waarop u de ruimte zo effectief mogelijk kunt benutten. Maak gebruik van onze tijdschriftenkasten, of kies bijvoorbeeld voor een van de ladeblokken, ladenkasten, roldeurkasten of draaideurkasten. Uiteraard bestelt u ook de folderkasten heel eenvoudig online, tegen een zo scherp mogelijke prijs. Wij zorgen dat u de kast snel ontvangt, zodat u daar al spoedig gebruik van kunt maken.

Folderkast met onderkast

Gebruik de traditionele tijdschriftenkast om folders en tijdschriften te presenteren, of kies voor een combinatie met een onderkast. De folderkast met onderkast zorgt ervoor dat u oude exemplaren kunt bewaren, of u de mogelijkheid heeft om enkele dossiers op te bergen. Wat dat betreft maakt u optimaal gebruik van de ruimte die u tot uw beschikking heeft, terwijl u alles netjes op kunt ruimen.

Wilt u meer weten over een van de folderkasten, of wilt u graag een offerte op maat ontvangen voor een grote bestelling? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u.