Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Prijs x

 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Merk x

  Aantal deuren x

  Aantal legborden x

  Garantie x

  Gewicht in kg x

  Kleur x

  Sluiting x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Brandvertragende en brandwerende archiefkasten

Matthijs van Pedroshop

Archiefkasten met brandvertraging

Zoekt u naar brandvertragende of brandwerende archiefkasten? Zorg er daarmee voor dat u aan de verschillende voorwaarden voor brandvertraging voldoet, of voorkom zelf zoveel mogelijk schade aan uw belangrijke dossiers. Bekijk de verschillende producten met het oog op het brandwerende kast gewicht, of blader door het assortiment om na te gaan welk formaat het best beantwoordt aan uw specifieke voorkeur. Wat uw wensen met het oog op de brandwerende kasten ook zijn, wij zorgen er met ons uitgebreide aanbod voor dat u uw kast eenvoudig online kunt bestellen. Pedroshop verkoopt ook brandvertragende kluizen, ga daarvoor naar Kluizenspecialist.nl.

7 producten gevonden

Zwarte brandwerende kast

Bent u op zoek naar een specifieke uitstraling voor de brandwerende kast? Maak bijvoorbeeld gebruik van een brandwerende kast in het zwart. Dit komt de degelijke uitstraling van de kast zeer ten goede, maar zorgt er daarnaast voor dat u de kast op een onopvallende wijze binnen de inrichting van uw kantoor kunt plaatsen. Bekijk de verschillende kasten binnen ons assortiment en weet u verzekerd van het feit dat we werken met de beste merken. We leveren archiefkasten van Triumph, PDC, Ecotec en Bisley, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw kasten een lange levensduur kennen.

Goedkope brandwerende kasten

Wilt u ondanks de uitstekende kwaliteit van de kasten toch gebruik maken van goedkope brandwerende kasten? Wij hanteren scherpe prijzen, maar zorgen er aan de andere kant voor dat alle kasten voldoen aan onze hoge standaarden op het gebied van kwaliteit. De brandwerende kasten voldoen aan de normen die hiervoor gelden en zorgen er daarmee voor dat u de mogelijkheid heeft om uw documenten op een degelijke manier te beschermen. Zorg ervoor dat uw dossiers niet zomaar verloren zullen gaan, of bewaar er belangrijke tekeningen in die u tot uw beschikking wilt kunnen houden.

Overige archiefkasten bestellen

Blader door het assortiment aan brandwerende kasten, maar kijk daarnaast ook eens naar de overige archiefkasten die we u kunnen leveren. Wat dacht u bijvoorbeeld van de verschillende roldeurkasten, de draaideurkasten, de ladeblokken en de ladenkasten? Kies voor de meerladenkasten met 5 of 10 laden, of kies voor een van de folderkasten met onderkast. De opbergmogelijkheden zijn eindeloos. Ga uit van het doel dat u voor ogen hebt, in combinatie met de ruimte die tot uw beschikking staat. Kies op basis daarvan voor een van de brandwerende of archiefkasten die hier het best bij aansluiten.

Heeft u vragen over de brandwerende kasten, of wilt u een offerte op maat ontvangen voor een uitgebreide bestelling? Wij horen graag van u.