Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Ladenkasten

Moderne ladenkasten voor in uw kantoor kopen

Zoekt u naar ladenkasten voor op kantoor? Maak gebruik van een ladenkast van Bisley, een van de uitstekende merken. We werken daarnaast met Triumph en Ecotec, waardoor we u een uitstekende kwaliteit kunnen garanderen. Kies een ladenkast met 6 laden, of wellicht een smal exemplaar dat u in de beperkte ruimte toch goed kwijt kunt. Zoekt u naar bureau ladenkasten of wellicht naar een goedkope ladenkast die qua kwaliteit toch aansluit bij het doel dat u daarmee voor ogen heeft? Dankzij ons uitgebreide assortiment plaats u eenvoudig online uw bestelling en kunt u al spoedig gebruik maken van de kast.

Diverse kleuren ladenkasten kopen

Wilt u een ladenkast in het wit bestellen, of zoekt u naar een ladekast in het zwart? Wij kunnen u tevens een aantal grijze modellen leveren, of het wit in hoogglans voor u uitvoeren. Blader door ons assortiment op zoek naar de goedkoopste ladekasten, of bekijk de kasten online en bepaal op die manier wat in uw geval de beste keuze is. Zoek niet langer naar een aanbieding voor een ladenkast, dankzij onze scherpe tarieven weet u zeker dat hiervoor niet langer teveel betaalt.

Ladenkasten in meerdere afmetingen

Uiteraard kunt u de ladenkasten in meerdere afmetingen bestellen. Zoekt u bijvoorbeeld naar een ladenkast van 140 cm breed, of gaat uw voorkeur uit naar een breedte van 113 cm? Wat uw voorkeur ook heeft, wij kunnen de ladenkast als 40cm diep leveren, of er bijvoorbeeld voor zorgen dat deze 60 cm breed is. Wat dat betreft kunt u het best door ons online assortiment ladenkasten bladeren, om na te gaan wat voor u de beste oplossing vormt. Kijk daarnaast ook naar onze overige archiefkasten, zoals de roldeurkasten en tijdschriftkasten. U zorgt er op die manier voor dat u uw dossiers en folders optimaal kwijt kunt, of kunt presenteren.

A0 - A4 ladenkasten kopen

U kunt stalen of metalen ladenkasten kopen, geschikt voor de verschillende papierformaten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar ladenkasten A0, ladenkasten A1 of ladenkasten A3? Ga na welk formaat papier (A2, A4) u hierin kwijt wil en bepaal op basis daarvan welke kast daar het best bij aansluit. Gebruikt u de ladenkasten voor hangmappen, of wellicht voor tekeningen die u maakt of ontvangt? Onze ladekasten zorgen op kantoor voor de ideale toepassing.

Heeft u vragen over een van de ladenkasten, of wilt u een offerte op maat ontvangen voor een grote bestelling? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.