Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Een hip thuiskantoor

Een beetje hippe, moderne inrichting van uw thuiskantoor is een must, wanneer u er jaren met plezier wilt werken. Bent u op zoek naar een upgrade van uw huidige setting, of bent u net bezig uw nieuwe thuiskantoor in te richten? Lees dan onze tips.

Welke ruimte wilt u gebruiken voor uw kantoor thuis? Een ruimte beneden of een ruimte boven? U kunt bijvoorbeeld beslissen om niet op de verdieping te gaan werken waar ook de keuken en de woonkamer zich bevinden. Hierdoor zondert u zich enigszins af van de drukte van gezamenlijke ruimtes en kunt u zich beter concentreren op uw werk. In het geval dat u klanten op uw kantoor ontvangt, is het een goed idee om uw kantoor niet te ver van de voordeur te houden. Dan hoeven uw klanten niet langs alle privéruimtes van het huis.

Kleurkeuze bepaalt de sfeer

De kleur die u kiest kan de sfeer op kantoor en daardoor uw werk(houding) beïnvloeden. Lichte en koele kleuren, zoals blauw en groen, verhogen de concentratie en hebben een kalmerende werking. Stressvolle job? Breng wat hemelsblauw aan in het decor van uw kantoor en zonder dat u het bewust doorheeft wordt een haastklus een ontspannen karweitje. Inspiratie nodig voor uw creatieve werk? Breng wat goudgele zonnestralen aan in uw werkruimte, dat bevordert namelijk de creativiteit. De meerladenkasten van Bisley zijn in vrolijke kleuren verkrijgbaar, waaronder ontspannend groen, inspirerend geel, en zoet roze. Échte eye-catchers dus. Ze zijn onder andere beschikbaar in zes, negen of tien laden en bieden dus voldoende opbergmogelijkheden. Ook de hoge en halfhoge draaideurkasten van Triumph zijn in verschillende kleuren beschikbaar!

Goed zitten, goed werken

Zorg dat u een ruim bureau heeft om aan te werken. Niets is zo lastig op kantoor dan de hele tijd uw documenten, computer, randapparatuur en nevenzaken te moeten verplaatsen omdat het niet op het bureau past. Aan dat bureau wilt u een goede bureaustoel. Eentje waar u vele uren comfortabel op kunt werken. Een bureaustoel stel je goed af door te zorgen dat de hoek tussen boven- en onderbeen negentig graden is. De diepte van uw stoel moet zo zijn dat, wanneer u er volledig op zit, er nog een vuistruimte tussen uw stoel en uw knieholtes overblijft. Zet uw rugleuning rechtop of ga rechtop zitten en zorg ervoor dat uw ellebogen een hoek van negentig graden maken met uw bureaublad en eventueel uw armleuning. Qua opbergmogelijkheden bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Als u veel hangmappen heeft, is een dossierkast voor A4-formaat en folioformaat mappen dé uitkomst. Ordners bergt u het eenvoudigst op in één van onze rol- of draaideurkasten, en al uw persoonlijke eigendommen vinden hun stek in bijvoorbeeld een ladenblok dat u kunt verrijden en zodoende als extra werkruimte kunt gebruiken.