Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Dossierkast Bisley F-serie voor opbergen hangmappen, 2 laden, wit

Voor het opbergen van documentatie of hangmappen kunnen wij een u een kast van het merk Bisley adviseren. Bisley kent in het assortiment F-serie kasten verschillende formaten laden- en dossierkasten, dus zo is er altijd wel een passend bij uw wensen en de hoeveelheid documentatie of het aantal hangmappen dat u wenst op te bergen.

Dit is de Bisley F-serie dossierkast welke is vervaardigd uit goede kwaliteit staal. De kast is voorzien van een cilinderslot voor centrale afsluiting wat maakt dat documentatie veilig opgeborgen kan worden. Bij het cilinderslot leveren we standaard 2 sleutels.

Deze Bisley F-serie hangmappenkast kent 2 laden. De laden zijn geschikt voor het opbergen van A4 en folio formaat hangmappen. Maakt u gebruik van A4 formaat hangmappen? Dan stelt u het binnenwerk en maakt u de laden geschikt voor A4 hangmappen. Heeft u folio formaat hangmappen? Dan hangt u de hangmappen over de buitenzijde van de laden. De voorzijde van de laden zijn voorzien van een labelhouder. Er is duidelijk aan te geven welke documenten in welke laden zijn opgeborgen. De laden is voorzien van een beugel handgreep wat maakt dat de laden gemakkelijk te openen zijn.
De laden kunnen een gewicht dragen van 26 kilo. De laden zijn tot 100% uittrekbaar door de telescoopgeleiding. 

Deze Bisley F-serie dossierkast kent de volgende afmetingen: hoogte 71,1 cm, breedte 47 cm en diepte 47 cm. De kast staat op een sokkel. De sokkel wordt standaard meegeleverd in de kleur van de kast.

De Bisley F-serie dossierkast is leverbaar in veel verschillende kleuren. Deze kast kent de kleur wit. Deze witte kleur is de RAL kleur RAL9016. De coating is een structuur coating. Let op: de kleur zilvergrijs is een gladlak coating.

Voor de Bisley F-serie dossierkast kunnen we verrijdbaar maken. Als accessoire treft u een verrijdbaar onderstel. Dit onderstel kan onder de sokkel van de F-serie kasten worden geplaatst en deze F-serie Bisley kast is verrijdbaar!Meer bestellen? Offerte aanvragen >

Merk:
Hoogte in cm:
71.1
Breedte in cm:
47
Diepte in cm:
47
Aantal laden:
2
Formaat:
A4/Folio
Kleur:
Wit
Sluiting:
Cilinderslot
Artikelnummer:
046AP696
Sokkel :
Ja
Garantie :
5 jaar
Materiaal:
Metaal
€ 259,00 € 181,30
€ 219,37 incl. btw
Uw voordeel € 77

Kleur


Levertijd 6 tot 8 weken
Bezorgmethode: begane grond, via trap of lift
14 dagen bedenktijd
Gegarandeerd de beste prijs
Garantie 5 jaar


  Deel dit artikel met anderen