Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Swan Products

Ladeblokken en roldeurkasten

Zoekt u opbergruimte om uw archief te archiveren? Roldeurkasten van Swan Products zijn hier uitermate geschikt voor. Dossiers en documenten kunnen zonder problemen worden opgeborgen in de roldeurkast met een ordnerhoogte naar uw behoeften. Swan Products biedt producten die bijdragen aan een functionele en creatieve oplossing voor op uw kantoor. En dat biedt Swan Products haar klanten al sinds 1969. 

15 producten gevonden

Roldeurkast naar wens in te delen

Swan Products denkt mee en vertaald een vraag naar een passende oplossing voor haar klanten. Zo kent het assortiment van Swan de New Generation roldeurkast welke door de gebruiker zelf ingericht kan worden. De legborden en accessoires kunt u apart bijbestellen in de kleur zoals u deze wenst. De roldeurkasten en bijbehorende accessoires van Swan Products zijn uit voorraad leverbaar in verschillende standaard uni-kleuren. Andere kleuren zijn te leveren op aanvraag. Om documenten en andere kantoorbenodigdheden dichtbij uw kantoor op te bergen, kan een ladeblok van Swan Products hier een dienst doen.

5 jaar fabrieksgarantie

Op de producten van Swan Products ontvangt u tot wel 5 jaar fabrieksgarantie, wat aangeeft dat het Swan kantoormeubilair langdurig gebruikt kan worden bij normaal gebruik met behoorlijke belasting per legbord. De archiefkasten van Swan Products zijn in het plafond van de kast altijd voorzien van een hangmappenrail voor het opbergen en archiveren van hangmappen. Ook zijn er Swan Products ladeblokken waar hangmappen in gearchiveerd kunnen worden.

Brandvertragende deurlamellen

De Swan Products kasten worden standaard geleverd met een cilinderslot met 2 sleutels, zodat de kasten afgesloten kunnen worden. Blader door het assortiment van Swan Products en lees meer over de brandvertragende deurlamellen. Of blader door ons uitgebreide assortiment roldeurkasten en vergelijk de producten van Swan met vergelijkbare producten van bijvoorbeeld Schaffenburg, Triumph of AKS. Wilt u meer informatie of heef u interesse in een offerte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met uw vragen.